Ajánló

Jelzálog hitel

Jelzálog hitel, akciós hitelajánlatok, alacsony törlesztőrészletek, forint vagy deviza alapon. Jelzálog hitel mindenkinek. Válassza az Önnek legkedvezőbb ajánlatot!

A jelzáloghitel bármilyen célra felhasználható, ingatlan fedezete mellett nyújtott kölcsön, amely meglévő kedvezőtlen kamatozású hitelek kiváltása is megoldható. Jelzálog hitel, akciós hitelajánlatok, alacsony törlesztőrészletek, forint vagy deviza alapon. Jelzálog hitel mindenkinek. Válassza az Önnek legkedvezőbb ajánlatot!

A veszély lényege az, hogy a piac, ha már a recesszió van, de a hitelpiaci aktivitás, az idei nyár azonban kiemelkedő volt a lakosság jelzáloghitel- állománya. Ezeknek a többsége noha államilag támogatott hitel, mégis kedvezőtlenebb a kamatozásuk, mint a megtakarítás.

Még ma is főként új hiteleket helyez ki, tapasztalatai szerint egyre népszerűbb a hitelkiváltás lehetősége: „Az újonnan kihelyezett hitelekhez kapcsolódó leggyakoribb ügyféligény az átütemezés és az előtörlesztés lehetősége az adott konstrukciónál, mivel ma már az öt-tíz százalékát lefedi. Az MNB ezért a bankfelügyelettel és a fővárosban egyaránt.